lazer-1-500x148.png
2_AkerBioMarine_Logo_Centered_Black.png
Argon18_black.png
logo.png
sailfish.png
goggles-para-ciclismo-mtb-moto-100-racec

Team Superba Krill

Jeg har de siste fire årene vært en del av elitelaget til det som nå heter Team Superba Krill. Kari Lingsom og jeg driver dette teamet sammen med våre samarbeidspartnere, og jeg er ekstremt takknemlig for å få være del av denne herlige gjengen på nærmere 100 triatleter på alle mulige nivåer. Dette teamet har virkelig hjulpet meg opp og frem i triatlonkarrieren.

Aker BioMarine

Jeg har siden 2016 på ulike måter samarbeidet med Aker Biomarine. De er både min og Team Superba Krill sin viktigste sponsor, og har bidratt veldig sterkt til min triatlonkarriere.

United Cycling

United Cycling er min sykkelsponsor for 2020, som forhandler av Argon18 i Norge. Marius Nordby stiller med eksepsjonell service på alt som omhandler sykkel og utstyr slik at alt ligger til rette for at jeg skal kunne få maksimalt ut av mitt potensiale på sykkeletappen.

Argon18

Jeg kommer i 2020 til å kjøre på sykler fra Argon 18. Toppmodellen til triatlon fra Argon18 er virkelig i verdensklasse, og vil hjelpe meg å ta ytterligere steg mot verdenstoppen. Jeg har valgt følgende sykler:

Tempo: Argon18 E-118 Tri+ 

Landevei: Argon18 Krypton GF

Trimtex

Trimtex er min samarbeidspartner på bekledning for både triatlon, løp, sykkel og casual. De leverer utstyr i verdensklasse og kult design til både meg personlig og Team Superba Krill. I konkurranse kjører jeg med Trimtex sin skreddersydde Customized Aero 2.0 Tri Speedsuit.

HED Wheels

Jeg kjører på hjul fra HED Wheels til skivebremser både i trening og konkurranse.

Konkurranse: Vanquish Disc bakhjul og Vanquish V8 80mm forhjul (evt. Vanquish V6 60mm foran og bak i sterk vind)

Trening: Jet Plus 4 40mm

Science in Sport

Science in Sport (SiS) støtter meg med ernæring av alle slag til både trening og konkurranse. De støtter meg med barer, gels, sportsdrikke og restitusjonsprodukter i verdensklasse, som både smaker godt og fungerer utmerket. Team Sky bruker også produktene til SiS.

Lazer Helmets

Lazer Helmets er min nye hjelmsponsor for 2019. De har lange tradisjoner for utvikling av elitehjelmer, både til landevei og tempo. Jeg kjører med følgende hjelmer i 2019:

Landevei: Lazer Z1

Aero landevei: Lazer Bullet 2.0

Tempo: Lazer Victor

Sailfish

Sailfish støtter meg med de beste våtdraktene på markedet, samt diverse utstyr til svømming. Jeg bruker følgende drakter i 2019.

Våtdrakt: Sailfish Ultimate IPS
Swimskin: Sailfish Rebel Team

CeramicSpeed

CeramicSpeed støtter meg med de beste produktene som finnes på markedet av kjeramiske lagre til en sykkel. Kjeramisk kranglager, deres eget OverSized Pulley Wheel (OSPW) system, UFO voksbehandlet kjede til konkurranse og kjeramiske lagre på konkurransehjul. Både min konkurransesykkel og treningssykkel er fullstendig oppgradert for å gi meg de små marginene som skal til for å få maksimalt ut av sykkeletappen. Alle disse oppgraderingene sparer meg for totalt 10-16W, som kan bety svært viktige minutter i en full IRONMAN. 

Shimano

Shimano støtter meg med de råeste sykkelskoene på markedet, Shimano RC9 S-Phyre. De ser utrolig bra ut, er veldig komfortable å ha på seg, og har lav vekt og stivhet som kreves av en toppsko. Dette er min tredje sesong med Shimano RC9 S-Phyre.

Høvikklinikken

Høvikklinikken er min samarbeidspartner på idrettsbehandling. Her har jeg tilgang på fysioterapi, idrettsmassasje, kiropraktikk, manuellterapi og treningssenter av høy kvalitet. Manuellterapeut Hagbart Eie og kiropraktor Christoffer Kittilsen stiller med fantastisk personlig oppfølging og tar seg tid når det måtte være.

Autoco Bærum

Autoco Bærum støtter meg med en svært god leasingavtale på en praktisk og fresh Citröen C4 Cactus.

Miiego

Miiego leverer vanvittig gode trådløse høretelefoner som har blitt uvurderlige for å høre på musikk på mine treningsøkter hvor jeg trener alene. Jeg bruker Miiego M1 på løpeturer, og Miiego BOOM på rulleøkter og noen skiøkter.

100%

Jeg bruker briller fra 100% både til trening og til hverdag. Mine favoritter for sykling er Speedcraft og S3, mens jeg til løping bruker Speedcraft SL og S2.

Scandinavian Alps Coffee Roasters

Scandinavian Alps Coffee Roasters er et lokalt kaffebrenneri fra Hemsedal. De deler min lidenskap for aktivitet og trening i den norske fjellheimen, sommer som vinter, kombinert med noen gode kopper kaffe i flotte omgivelser. De støtter meg med nydelige kaffebønner, en essensiell del av treningshverdagen min.

Please reload

UnitedCycling_black.png
CeramicSpeed.png
sacr_logo.png
Kontakt

© 2023 av Hans Christian Tungesvik. Produsert ved hjelp av Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Stravalogo
  • Black YouTube Icon

Fredtunveien 40B

1386 Asker

​​

Tel: +47 93 61 69 40

hctungesvik@gmail.com

Navn *

Epost *

Emne

Melding