Kontakt

© 2023 av Hans Christian Tungesvik. Produsert ved hjelp av Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Stravalogo
  • Black YouTube Icon

Fredtunveien 40B

1386 Asker

​​

Tel: +47 93 61 69 40

hctungesvik@gmail.com

PureScience_logo_square_black.png

Team Pure Science Superba

Jeg har de siste to årene vært en del av elitelaget til det som nå heter Team Pure Science Superba. Jeg hjelper Kari Lingsom å drive dette teamet sammen med våre samarbeidspartnere, og jeg er ekstremt takknemlig for å få være del av denne herlige gjengen på nærmere 100 triatleter på alle mulige nivåer. Dette teamet har virkelig hjulpet meg opp og frem i triatlonkarrieren.

Aker BioMarine

Aker BioMarine støttet meg slik at jeg fikk muligheten til å dra til IRONMAN World Championship i 2017 for å prøve å forsvare klasseseieren min fra samme konkurranse i 2016.

United Cycling

United Cycling er min sykkelsponsor for 2019, som forhandler av Argon18 i Norge. Marius Nordby stiller med eksepsjonell service på alt som omhandler sykkel og utstyr slik at alt ligger til rette for at jeg skal kunne få maksimalt ut av mitt potensiale på sykkeletappen.

Argon18

Jeg kommer i 2019 til å kjøre på sykler fra Argon 18. Toppmodellen til triatlon fra Argon18 er virkelig i verdensklasse, og vil hjelpe meg å ta ytterligere steg mot verdenstoppen. Jeg har valgt følgende sykler:

Landevei: Argon18 Gallium UC edition

Tempo: Argon18 E-119 Tri+

Trimtex

Trimtex støtter meg og Team Pure Science Superba med det teamtøy i fantastisk kvalitet og design både til trening og konkurranse innen løping, sykling og triatlon. 

Salming

Salming støtter meg med løpesko og løpetøy i kult design og av høy kvalitet. De har løpesko til alle mulige bruksområder som jeg er fantastisk fornøyd med. Jeg bruker vanligvis Salming EnRoute som mengdesko, Salming Speed til konkurranser.

Science in Sport

Science in Sport (SiS) støtter meg med ernæring av alle slag til både trening og konkurranse. De støtter meg med barer, gels, sportsdrikke og restitusjonsprodukter i verdensklasse, som både smaker godt og fungerer utmerket. Team Sky bruker også produktene til SiS.

Lazer Helmets

Lazer Helmets er min nye hjelmsponsor for 2019. De har lange tradisjoner for utvikling av elitehjelmer, både til landevei og tempo. Jeg kjører med følgende hjelmer i 2019:

Landevei: Lazer Z1

Aero landevei: Lazer Bullet 2.0

Tempo: Lazer Victor

Sailfish

Sailfish støtter meg med de beste våtdraktene på markedet, samt diverse utstyr til svømming. Jeg bruker følgende drakter i 2019.

Våtdrakt: Sailfish Ultimate IPS
Swimskin: Sailfish Rebel Team

Ceramic Speed

Ceramic Speed støtter meg med gode rabatter på de råeste oppgraderingene som finnes til en sykkel. Keramisk kranglager, lager til pulley wheels og kjede skal gi meg de små marginene som skal til for å få maksimalt ut av sykkeletappen. 

Shimano

Shimano støtter meg med de råeste sykkelskoene på markedet, Shimano RC9 S-Phyre. De ser utrolig bra ut, er veldig komfortable å ha på seg, og har lav vekt og stivhet som kreves av en toppsko. Dette er min tredje sesong med Shimano RC9 S-Phyre.

Høvikklinikken

Høvikklinikken er min samarbeidspartner på idrettsbehandling. Her har jeg tilgang på fysioterapi, idrettsmassasje, kiropraktikk, manuellterapi og treningssenter av høy kvalitet. Manuellterapeut Hagbart Eie stiller med fantastisk personlig oppfølging og tar seg tid når det måtte være.

Autoco Bærum

Autoco Bærum støtter meg med en svært god leasingavtale på en praktisk og fresh Citröen C4 Cactus.

Studio5Grafisk

Studio5Grafisk har gjort en strålende jobb med å dekorere Cactus'en min med samarbeidspartnerne sine logoer.

Miiego

Miiego leverer vanvittig gode trådløse høretelefoner som har blitt uvurderlige for å høre på musikk på mine treningsøkter hvor jeg trener alene. Jeg bruker Miiego M1 på løpeturer, og Miiego BOOM på rulleøkter og noen skiøkter.

100%

Jeg bruker briller fra 100% både til trening og til hverdag. Mine favoritter for sykling er Speedcraft og S3, mens jeg til løping bruker Speedcraft SL og S2.

Please reload

UnitedCycling_black.png
lazer-1-500x148.png
2_AkerBioMarine_Logo_Centered_Black.png
Argon18_black.png
logo.png